.
Lindsay en Christoff
maandag 2 januari 2023

Christoff: “Ik heb die wens nog altijd niet”

Hij geeft al zijn liefde aan zijn petekind

Christoff en Lindsay zijn vier handen op één buik. Maar ook Christoff en zijn petekindje Lisa-Marie zijn vier handen op één buik. Zijn liefde voor het dochtertje van Lindsay is onvoorwaardelijk en hij gaat voor haar door het vuur.

Zelf heeft Christoff nooit een kinderwens gehad en dat is ook niet veranderd door Lisa-Marie te hebben in zijn leven.

“Ik heb nooit een kinderwens gehad, en nog altijd niet. Natuurlijk heb ik er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn mocht ik een kind hebben, maar met mijn agenda zou dat een onmogelijke opdracht zijn. Het is al moeilijk om twee honden op te voeden en te zorgen voor mijn katjes. Laat staan voor een kind. Een kind verdient alle aandacht en moet zich kunnen ontplooien”, zegt Christoff in Primo.

Christoff vertoeft vaak in het buitenland en staat er ook vaak alleen voor. Nog eens een kind proberen opvoeden in combinatie met die drukke agenda, dat lijkt hem allemaal onbegonnen werk.

“Als ik weet dat ze thuis is bij haar mama, zal ik er zeker eens passeren. Maakt niet uit waar ik die dag naartoe moet of hoe weinig tijd ik heb. Ik zal altijd snel even een stop maken. En ik betrap mezelf er ook op dat ik telkens als ik in de winkel iets zie met een regenboog of een eenhoorn, dan moet ik dat kopen.”