.
Christoff
zondag 4 juni 2023

Christoff: “Hij heeft me daar moeten weghalen” 

Het werd te erg 

Toen Christoff pas begon als zanger werd hij vaak gepest. Hij werd gepest omdat hij wel eens homo zou kunnen zijn en omdat hij zanger was. Hij was de vreemde eend in de bijt.

De zanger lette altijd heel goed op met de dingen die hij deed, zodat niemand zou kunnen denken dat hij homo was. Maar dat was vooral heel erg lastig en slopend.

“Uiteindelijk heeft de dokter mij weggehaald van dat college waar ik naar school ging. Ik heb toen drie maanden thuis gezeten en ben dan overgestapt naar een school in Aalst, waar ze me wel heel goed hebben opgevangen”, klinkt het bij Christoff in De Morgen.

Op die school in Aalst hebben ze heel wat gedaan om Christoff zich er goed te laten voelen. Hij werd er goed beschermd tegen mogelijke pesterijen.

“Zo mocht ik bijvoorbeeld later aankomen om niet in de menigte te moeten staan. Ik zou tot de laatste gewacht hebben om de klas binnen te gaan om maar niet bespot te worden. En nu nog hé, ik zal nooit gaan winkelen om vier uur in de namiddag, wanneer de school uit is.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff