.
Christoff
zondag 25 december 2022

Christoff: “Het kan hem ook overkomen”

Hij is niet volop op zoek

Ritchie en Christoff waren een aantal jaren een erg gelukkig koppel. Toch besloten de twee om uit elkaar te gaan. Dat ze uit elkaar zijn, betekent niet dat ze elkaar niet meer horen of zien. De twee komen nog altijd bijzonder goed overeen.

Het is zelfs nog maar de vraag waarom de twee eigenlijk uit elkaar zijn gegaan. Maar dat legt Christoff graag uit in Primo.

“De druk en de prestatiedrang. Dat begon in onze relatie enorm door te wegen. Het enorme gevoel van verantwoordelijkheid ook, tegenover elkaar. Dat is nu veel minder en daardoor functioneren we ook beter. We hoeven aan elkaar geen verantwoording af te leggen, maar Ritchie weet als geen ander hoe ik in het leven sta en daardoor kunnen we over van alles en nog wat praten. Hij is mijn beste vriend, dat meen ik.”

Christoff gaat niet volop op zoek naar een nieuwe liefde in zijn leven, al is de ware liefde natuurlijk altijd welkom. Mocht het hem morgen overkomen, dan staat hij er zeker voor open.

“Maar het kan Ritchie ook eerder overkomen. Dan bekijken we op dat moment wel hoe we dat gaan aanpakken. Vroeger maakte ik me over alles zorgen: ‘Wat als dit of wat als dat?’ Nu pak ik de problemen aan als ze zich voordoen, ik bedenk geen doemscenario’s meer op voorhand.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff