.
Christoff
maandag 4 december 2023

Christoff: “Het hoefde allemaal niet meer voor mij”

Hij zat heel diep

Christoff heeft een moeilijke periode achter de rug. Zijn breuk met Ritchie was geen pretje en hij heeft behoorlijk diep gezeten. Hij was nog maar een schim vanzichzelf. Gelukkig ligt die periode achter hem.

“Zelfs mijn ouders weten niet dat ik zo diep zat. Corona was nog net niet doorgespoeld of de breuk tussen Christoff en zijn verloofde Ritchie was al aangekondigd. En er zouden nóg breuken volgen. Eerst die met zijn manager, gevolgd door Klubbb3. Een breuk met zijn muzikale vrienden Jan Smit en Florian Silbereisen — in alle stilte, want officieel staat de groep op pauze. Maar ik voel aan alles dat we ermee gestopt zijn. Dat is zo jammer, want dat is een streep door de plannen om Duitsland te veroveren, vertelt Christoff. En zo kwam dus letterlijk álles bij elkaar. Drie breuken en dan sukkelde mijn mama ook nog met haar rug: heavy”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Christoff heeft in die periode vaak gehuild en veel gehuild. Hij kwam zijn zetel niet mee ruit. Nooit eerder zat hij zo diep.

“Zelfs in eten had ik geen zin meer. Ik at gewoon twee keer per dag yoghurt en keek honderden Netflixreeksen. Optreden hoefde niet meer voor mij. Ik heb op het punt gestaan om alles achter te laten, te vluchten naar Zuid-Afrika en nooit terug te keren. Alles zag zwart.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff