.
News Image

Christoff heeft een nieuw lief

Supegoed nieuws: Christoff heeft een nieuwe vriend.


De zon schijnt buiten dan wel niet, de zon straalt wel weer in het leven van Christoff.

De zanger kreeg vorige zomer een liefdesbreuk te verwerken. Na zeven gelukkige jaren met Niels besloten de twee als vrienden uit elkaar te gaan. Maar het was al vrij snel duidelijk dat er een diepe kloof tussen de twee was ontstaan. Christoff had geen contact meer met Niels en daar had hij het best moeilijk mee. Zo moeilijk zelfs dat hij er tijdens Liefde Voor Muziek op VTM openlijk over praatte en zelfs een boodschap voor Niels had. Christoff was al die tijd blijven hopen dat het tussen hem en Niels nog goed zou komen. Even later nam Niels dat laatste sprankeltje hoop weg met een sms.

Christoff is niet alleen een zanger, hij is ook een mens van vlees en bloed. Iemand die net zoals jij en ik gevoelens heeft en ook wel eens verdrietig is. Christoff blikt tijdens het gesprek met Kim terug naar zijn donkere periode. Hij heeft zijn portie liefdesverdriet echt wel gehad. Het heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Misschien moest dit mij wel overkomen. Ik heb nog nooit zo diep gezeten. Het geloof heeft mij daar enorm bij geholpen. Het heeft me ook duidelijk gemaakt dat niet iedereen het beste met mij voor heeft. Christoff hoopte nog op een verzoening dankzij zijn oproep in Liefde Voor Muziek maar het mocht niet zijn.

We hebben nog één smsje uitgewisseld met elkaar. Niels wou verder met zijn leven en daarmee sloten we het hoofdstuk af. Dit was eigenlijk een sms waarop ik zat te wachten. Ik kon dan ook verder met mijn leven. Ik heb de deur op een kier laten staan. Het enige wat ik wou was nog een klein beetje vriendschap. Die acht jaar smijt je niet zomaar weg. Ik verloor niet alleen Niels maar ook iedereen daarrond: zijn ouders, zijn broer, zijn familie, mijn familie die Niels ook mist. Je neemt één persoon weg maar er vallen plots heel wat mensen weg en dat is jammer. Moest er nog een klein beetje vriendschap ingezeten hebben, dan was dat niet gebeurd.

Christoff heeft afscheid genomen van die periode en gaat verder met zijn leven. Ik heb met heel veel mensen gebroken. Mijn vriendenkring is nu veel kleiner maar veel intenser. Ik heb terug heel veel energie, het zonnetjes schijnt en voel me weer superblij. Maar hij is weer gelukkig want er is een nieuwe liefde in zijn leven. Christoff vertelde er donderdag in geuren en kleuren over in het programma Plage Préférée bij Kim Debrie op Radio 2. Na de liefdesbreuk is de vriendenkring van de zanger een pak kleiner geworden. Ja, er is wel iemand waar dat ik misschien iets meer voor voel. Het leuke is nu om gewoon zoveel tijd samen door te brengen. Gewoon niets te verwachten en zo van wil jij mij nu efkes beschermen? en waar ik me achter kan wegsteken. En mijn partner moet ook veel humor hebben, dat heeft hij wel. En als hij er ook nog goed uit ziet, is dat ook nog aardig meegenomen., aldus Christoff.

Het is ook Kim Debrie opgevallen, Christoff straalt opnieuw. Ik voel me ook supergoed. Hij kwam net gepast in mijn leven. Want op dit moment was ik er niet alleen klaar voor, ik had het ook gewoon nodig. Het is ook een heel drukke zomer en zoals ik me de laatste maanden voelde, dat kon ik niet volhouden. Het wreet echt aan mij. Ik sliep met slaappillen, luisterde 's avonds naar De Blauwe Maan om toch maar in slaap te geraken. Dat gaf mij rust omdat ik van mezelf geen innerlijke rust meer had.

En nu... Hoe zwaar de uitdaging ook is, alles gaat veel makkelijker. Hij heeft me ook terug vleugels. Maar ik ben voorzichtig. Het voelt gewoon goed. Ik denk niet dat een mens gemaakt is om alleen te blijven. Als je dat ook nog eens mag delen, dan is dat mooi, vertelde de zanger in het interview.

Het gesprek tussen Kim en Christoff stopt even als enkele jonge gasten op het strand om een handtekening komen vragen. Christoff glundert en geeft meteen een handtekening. Christoff merkt sinds een tijdje dat hij ook bij de kinderen steeds meer in de smaak valt en daar heeft hij een goede verklaring voor. Ik heb heel veel te danken aan het programma Tegen De Sterren Op. Dat heeft zo'n grote impact gehad op mijn carrière en nog steeds. Ik heb dit jaar voor het tweede jaar op rij zo communiefoto's gedaan met communicantjes. Hoeveel kinderen er daar niet met een rode broek of een rood vestje kwamen. Kindjes die een Christoffbroek aan hadden of hun haren ook omhoog hadden gezet, zo cool, vertelt Christoff.



Jef is de naam van de nieuwe vriend van Christoff. We kijken ernaar uit om dit koppel snel tegen te komen.

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff