.
dinsdag 1 juni 2021

Christoff en Ritchie na 4 jaar uit elkaar

En zij gingen trouwen…

Christoff en Ritchie zijn niet langer een koppel, dat maakte de zanger maandagavond op zijn sociale media bekend.

“Bijna 4 jaar geleden leerde ik deze Kanjer kennen. Maar vandaag hebben we besloten elk onze eigen weg te gaan”, schrijft Christoff en dat laatste kan niet. De breuk dateert al van minstens vorige week. Het nieuws staat deze namelijk in Dag Allemaal en dat weekblad moest het bericht ten laatste afgelopen vrijdag gekregen hebben.

“Het zijn 4 fantastische jaren geweest en daarom kijken we er vooral met veel mooie herinneringen op terug. Hoe onze wegen verder zullen lopen weten we nu nog niet, maar ik ben zo dankbaar dat we dit nieuwe pad samen kunnen verkennen”, schrijft de zanger.

Wat een teleurstelling, de zanger keek al lange tijd naar zijn huwelijk met Ritchie uit. We moeten terug naar 20 oktober 2018, die avond vroeg Christoff zijn vriend live op televisie en voor tv-kijkend Duitsland ten huwelijk. De zanger presenteerde die avond samen met Florian en Jan van Klubbb3 het programma Schlagerboom 2018 vanuit Dortmund. De hele show was live op de Duitse tv te volgen en wie er toen naar keek, was getuige van een huwelijksaanzoek. Niet van een kijker maar wel van Christoff. De zanger vroeg live op de Duitse tv zijn vriend Ritchie ten huwelijk en die zei uiteraard ja. Het huwelijk kwam er niet, Christoff had het zo druk met zijn carrière en nadien stak corona daar ook nog eens een stokje voor. En nu is er dus de relatiebreuk met Ritchie.

“Met nog steeds veel liefde, vriendschap en vooral heel veel respect voor elkaar. Het is allemaal nieuw voor ons en daarom hoop ik ook dat jullie ons allemaal de nodige rust gunnen om dit voor onszelf te verwerken. We zullen daarom dan ook geen interviews of commentaar geven”, besluit de zanger. Het is ook een beetje moeilijk om een interview te regelen, want Christoff vertrok meteen na de breuk naar Oostenrijk.