.
Christoff
zondag 30 mei 2021

Christoff en Lindsay gaan in de bouwsector aan de slag

'Met baksteen in de maag geboren'

Ook voor Christoff hakte Corona er flink in. 'De eerste week lock down voelde aan als vakantie... maar het bleef duren, we zijn 15 maanden verder. Ik heb écht die adrenaline nodig'. Christoff is zondag te gast bij Herbert Verhaeghe naar aanleiding van z'n nieuw nummer dat er na lange tijd is gekomen en MENT in de hoogste rotatie in haar playlisten opnam.

In 'Herbert', het zondagochtendprogramma van MENT TV zegt Christoff: 'Wie had gedacht dat dit ooit kon gebeuren... naar de toekomst toe wil ik samen met mijn zus Lindsay minder afhankelijk worden van de zangcarrière. Daarom beslisten we iets naast onze zangcarrière te doen. We komen uit een aannemersfamilie en zijn met een baksteen in de maag geboren. We starten in de bouw en verbouw en gaan nu een eerste bouwproject(je) doen. We hebben dat nodig om én onze zinnen te verzetten én om minder afhankelijk te zijn, want als men 'hier boven' of als één of andere regering op de knop drukt ... is het gedaan'.

Christoff en Lindsay gaan dus in de toekomst niet meer alleen 'aan hun carrière bouwen' ...

Het volledige interview, zondag 30 mei vanaf 10 uur. Natuurlijk .. bij MENT. Ook nu zondag bij 'Herbert': Vrienden uit de muziekwereld vieren in de studio de 75-ste verjaardag van Yvan Guilini .. en ontroeren Yvan tot tranen toe.