.
Christoff
woensdag 5 januari 2022

Christoff dolblij: ‘Ze is bij mij blijven slapen’

Ze is de mascotte van de familie

Wanneer we hem op een podium zien staan, lijkt het wel alsof Christoff altijd vrolijk is en volop geniet van het leven. Christoff geniet wel degelijk van het leven, maar heeft het soms ook moeilijk met bepaalde situaties in het leven. Een breuk met zijn vriend Ritchie, het overlijden van zijn grootmoeder of corona, het weegt allemaal zwaar door op de zanger. Al is er één belangrijk lichtpuntje in zijn leven, waar hij zich heel erg aan optrekt. Zijn metekindje, dochtertje van zijn zus Lindsay: Lisa-Marie.

“Zij is de mascotte van onze familie. Ze is onlangs voor de allereerste keer bij mij blijven slapen! Ik ben eerst met haar naar de winkel gegaan om een poppenhuis te kopen zodat we de avond konden doorkomen”, lacht Christoff in Dag Allemaal.

Al werd het ’s nachts een beetje moeilijker toen Lisa-Marie terug naar haar mama wou. “Ik dacht: hoe ga ik dat nu oplossen zonder mijn zus wakker te bellen. Toen heb ik de iPad genomen en hebben we ’s nachts om vier uur K3-liedjes gezongen tot ze in slaap is gevallen. Natuurlijk werden we de volgende ochtend pas om half elf wakker.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff