.
Christoff De Bolle
zaterdag 25 mei 2024

Christoff: “Dat zou me niet verbazen”

Hij kan gerust twintig jaar liegen

Wie de peter van Christoff al en keertje heeft gezien zou niet zeggen dat de man al 92 jaar is. Hij zou makkelijk tien of zelfs twintig jaar kunnen liegen. De zanger hoopt van zijn genen te hebben geërfd.

“Het zou geweldig zijn om hier ook zo lang te mogen rondlopen. Oud worden zit in ieder geval in de familie, zowel langs vaders- als moederskant. Bovendien heeft peter nauwelijks tot geen rimpels, hé. Om jaloers op te zijn”, lacht Christoff in Primo.

Wie 92 wordt weet natuurlijk dat hij niet zo heel veel meer te goed heeft. Daarom wil Christoff ook zo veel mogelijk genieten van de tijd die hem nog rest met zijn opa.

“Ik wil zoveel mogelijk qualitytime doorbrengen met mijn grootvader. Nu het nog kan. Zo heb ik hem bijvoorbeeld al eens meegenomen naar Spanje. En we hebben ook al een luchtdoop gemaakt met een helikopter. Het zou mij niet verbazen mocht peter de 100 aantikken, maar voor hetzelfde geld gaat zijn gezondheid plots onverwacht achteruit. Daarom wil ik hem nog zoveel mogelijk koesteren. Ik heb trouwens ook geleerd dat ik nú wil genieten. En niet pas wanneer ik met pensioen ben. Ik heb al te vaak gezien hoe mensen zich kapot werken en enkele dagen of weken na hun pensioen overlijden. Ik wil vanaf nu werk en plezier combineren.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff