.
Christoff
vrijdag 9 december 2022

Christoff: “Dat past volledig bij mij”

Hij is er klaar voor

Er staan bijzonder drukke weken voor de boeg voor zanger Christoff. De kerstperiode is altijd één van de drukste periodes van het jaar en dan trekt de zanger heel het land rond voor tientallen kerstconcerten.

“Dit jaar kijk ik daar dubbel zo hard naar uit omdat het door corona al drie jaar geleden is. Maar het concept blijft wel hetzelfde: kerstklassiekers en eigen liedjes. Mijn ambiancenummers bewerk ik dan wel tot ballades. Ik wil de mensen laten nadenken en praten over het leven. Daarna laat ik hen met een opgelucht en positief gevoel weer naar huis gaan”, zegt Christoff in Story.

Christoff wil het publiek entertainen en daar hoort het raken van een gevoelige snaar ook bij. En dat lukt hem ook zowat elk optreden.

“Vooral als ik ‘Een Ster’ zing, want dat is het moment om even stil te staan bij de dierbaren die we verloren hebben. Ik denk dan ook altijd aan mijn grootouders en enkele overleden fans. Soms moet ik echt mijn tranen bedwingen tijdens dat liedje.”

De kerstconcerten van Christoff vinden altijd plaats in een kerk, en dat is natuurlijk geen toeval. “Ik zing heel graag in een kerk. Zowel op huwelijken als begrafenissen. Ik vind dat zo’n historische plek met een bijzondere sfeer. En het past ook volledig bij mij, want ik ben zelf heel gelovig. Al ga ik niet elke zondag naar de kerk om te bidden.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff