.
News Image

Christof Chapsis redt manager

Zijn eerste goede daad voor 2018 is al een feit


Christof Chapsis toonde meteen zijn goed hart bij de start van het nieuwe jaar. Christof had het voornemen om zich in 2018 nog meer te engageren voor zijn vrienden en familie… maar dat hij al zo snel daad bij het woord zou kunnen voeren, had hij zelf ook niet verwacht.



Christofs manager, David Gheysels, werd vlak voor oudejaarsavond met spoed opgenomen in het ziekenhuis. David runt, naast een boekingskantoor, ook een bedrijf in personenvervoer, waar je onder andere een exclusieve limo kan huren, een taxi of een feestbusje. Oudejaar is voor zo een bedrijven een topdag en het was dus even paniek hoe alle feestvierders veilig heen en terug zouden kunnen worden gebracht. Christof, die eerder die avond een optreden had, moest niet lang nadenken: hij sprong meteen in om zijn manager uit de nood te helpen. Zo reed hij de hele nacht doorheen Vlaanderen en kregen de klanten dus als extra service een BV achter het stuur. Zij weten alvast wat te vertellen op het traditionele familiebezoek vandaag.



Christof is uitgeput maar voldaan: ‘Mijn manager staat altijd voor me klaar, het was een mooie kans om er ook eens echt voor hem te zijn wanneer het nodig was.’ En wie weet: een carrièrewending, Christof? ‘Nee, dat nu ook weer niet’, lacht hij, ‘mijn optredens en showbizzcarrière krijgen absolute voorrang, daar ligt mijn hart. Maar David mag me natuurlijk altijd bellen als ik nog eens moet inspringen.’ (Kim Wauters)


Bio van Christof Chapsis

Meer Over:

Christof Chapsis