.
Christof Chapsis
zaterdag 5 juni 2021

Christof Chapsis gaat “Altijd Verder” 

Corona was een zegen voor Christof.

Na meer dan twee jaar radiostilte is er eindelijk nieuw werk van Vlaams zanger, acteur en presentator Christof Chapsis. Na de release van zijn vorige single “De Mooiste Droom” ontstonden er wat twijfels inzake welke sound en vibe Christof in zijn nummers wou integreren.

De coronacrisis bleek zowel een vloek als een zegen, want Christof kreeg de kans om eens goed na te denken over welke rol hij zou kunnen spelen in de wereld van de Vlaamse popmuziek. Na veel introspectie dook hij de studio in met Joes Brands (producer van onder meer IBE, Jérémie Vrielynck, Mathias Vergels,...) om samen aan muziek en een verhaal te werken. Geert Vanloffelt (De Geest) hielp bij het finetunen van de tekst. Het resultaat is een frisse song die gaat over zijn twijfels en onzekerheden; weten dat er iets moet veranderen; maar toch blijven doorgaan: “Altijd Verder”. Het gevecht dat velen onder ons vechten. Met deze single wil Christof terug dichter bij zichzelf komen. Het lied is tekstueel vertrokken vanuit dagboekfragmenten, die daarna in een song zijn gegoten. Ook muzikaal komt hij met deze single dichter bij zijn eigen smaak: Nederlandstalige/Vlaamse pop met invloeden van Dua Lipa, Bazart, MAAN en Nederlandse HipHop. Zowel Radio 2, MENT TV als FamilyRadio besloten alvast het nummer op te nemen in hun Playlist.

Samen met zijn manager, boekingsagent en boezemvriend David Gheysels is Christof helemaal ‘back in business’ en klaar om de Vlaamse podia te bestormen met eigentijdse muziek in een “Chapsis”-jasje.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Christof Chapsis

Meer Over:

Christof Chapsis