.
Christel Van Dyck
zondag 13 augustus 2023

Christel Van Dyck: “Ik heb daar nooit moeite voor gedaan” 

Ze was erg geliefde 

Heel wat mensen die op pensioen gaan, die vallen een beetje in een zwart gat. Ook Christel Van Dyck is nu op pensioen. Maar zij heeft geen schrik voor het zwarte gat.

“Ik ga me zeker niet vervelen, dat zit niet in mij. Toen ik destijds een jaar thuis was na mijn borstoperatie moest ik recupereren. Wel, ik heb daar toen echt van genoten. Ik had zelfs tijd te kort. En ik ga zeker nog iets doen. Ik moet dat pensioen nu eerst volledig over me heen laten komen”, zegt Christel in Primo.

De lijst die Christel wil doen is eindeloos lang. Zo wil ze haar huis opruimen en vooral heel veel tijd spenderen met haar kleinzoon en kleindochter. En nu het nog kan wil ze ook veel tijd vrijmaken voor haar papa die 90 is geworden.

Christel is altijd erg geliefd geweest bij het publiek. Maar dat heeft ze nooit goed beseft. “Ik heb daar ook nooit moeite voor gedaan. Ik heb gewoon altijd geprobeerd mijn job zo goed mogelijk te doen voor voorbereid aan de start te komen. En misschien was authenticiteit mijn grote troef. Vrienden en vriendinnen vertelden me dat altijd. Dat degene die ze op radio hoorden ook de persoon was die ze echt kenden.”

Bio van Christel Van Dyck

Meer Over:

Christel Van Dyck