.
Christel Van Dyck
zondag 23 juli 2023

Christel Van Dyck: “Dat was overweldigend” 

Ze is op pensioen 

Het kwam toch een beetje als grote verrassing toen Christel Van Dyck haar afscheid bij Radio 2 aankondigde. De 62-jarige presentatrice koos voor haar pensioen en verlaat daarmee da radiozender.

Dat wil ook zeggen dat er heel wat tijd vrij komt voor andere dingen. Maar Christel weet al heel goed hoe ze die zal spenderen.

“Meer sporten, opnieuw meer lezen en nog meer qualitytime doorbrengen met mijn gezin. Ik ben niet bang voor dat beruchte zwarte gat. Ik ben er zeker van dat er nog leuke projecten op mijn pad zullen komen. Niet meer fulltime, maar ik wil bijvoorbeeld nog interviews afnemen of presentaties geven”, vertelt Christel over haar plannen in Tv Familie.

Tijdens haar carrière heeft Christel onder meer mogen samenwerken met Ben Crabbé, een heel fijne periode als ze daar nu op terugblikt.

“Dat is quasi meteen de kans kreeg om voor televisie te werken, was best overweldigend. Achteraf bekeken was dat een beetje te veel tegelijk, want ik was nog bezig met het leren beheren van het medium radio. Maar zo is dat wanneer je jong bent: dan krijg je veel kansen en moet je ze met beide handen grijpen.”

Bio van Christel Van Dyck

Meer Over:

Christel Van Dyck