.
Eddy Planckaert, Christa Planckaert
maandag 27 december 2021

Christa Planckaert trots op kleindochter: “mijn mond valt soms open”

"Wat een lief, verstandig en mooi kind."

Christa Planckaert praat in het boek ‘De familie Planckaert, zoals we echt zijn’ openhartig over de tienerzwangerschap van Stephanie. Na alle negatieve reacties die de familie naar haar hoofd gesmeten kreeg, kwam het beste antwoord er van Stephanie en Christopher zelf, meent Christa.

“Het beste antwoord is de afgelopen jaren van Stephanie zelf gekomen. Zij heeft met Christopher een liefdevol gezin uitgebouwd. Ze zijn nog altijd samen, ook al werd er luid geroepen dat het niet zou blijven duren”, laat Christa haar trotse moederhart spreken.

“Als ik nu kijk naar Iluna, dan valt mijn mond soms open: wat een lief, verstandig en mooi kind”, lezen we in een fragment dat Humo uit het boek publiceert. “Ze hebben dat zo goed gedaan; ik heb ook nooit moeten bijsturen. Dat verliep natuurlijk.”

“Ik durf zelfs te zeggen dat Stephanie geboren is voor het moederschap”, voegt Christa Plancaert eraan toe in het boek ‘De familie Planckaert, zoals we echt zijn’. “Ze heeft dat na Iluna nog twee keer bewezen. Ik kijk met ontzettend veel trots naar het gezin dat ze heeft. En dan denk ik weleens: en wat hebben jullie daar nu op te zeggen?” snoert Christa Planckaert alle criticasters de mond.

Bio van Christa Planckaert

Meer Over:

Christa Planckaert