.
Junior Planckaert
zondag 11 september 2022

Christa Planckaert over Junior: “Ik zou dat heel jammer vinden”

Hij vond de liefde op televisie

Vlak voor de zomer moest Christa Planckaert en de hele familie Planckaert afscheid nemen van mémé Clara. Dat maakt in één klap dat Christa nu de ‘mater familias’ is van de familie.

“Zo voelt dat inderdaad een beetje. Ik ben altijd erg zorgzaam geweest, dat heb ik van mijn mama meegekregen. De aard van het beestje. Als wij met de familie ergens naartoe gaan, ben ik altijd degene die een grote tas bijheeft met allerlei spullen die van pas zouden kunnen komen”, lacht Christa in Story.

En wees maar zeker dat haar kinderen het al goed gewoon zijn dat Christa zo goed voor hen zorgt. “Ik hoor Stephanie, met haar piepklein handtasje in de hand zeggen: ‘Geen probleem, mama heeft alles bij.’ Maar ik zie graag dat mijn familie tevreden is.”

Ondertussen is de familie Planckaert nog een beetje uitgebreid dankzij de komst van Pauline, de nieuwe vriendin van Junior. Zij werd goed onthaald door de hele familie.

“Ze kan al goed haar draai vinden bij ons en ze zegt zelf ook dat ze heel graag bij ons is. Ik hoop echt dat dit mag blijven duren. Junior wilde altijd wat Stephanie en Francesco hadden: samenblijven met je eerste grote liefde. Maar Juniors eerste grote liefde zag het niet zitten om alles met zo’n grote familie te doen. Dat het nu met Pauline zou afspringen, zou ik erg jammer vinden. Ik geef toe: ik kan mij daar soms een beetje zorgen over maken.”