.
Eddy Planckaert, Christa Planckaert
donderdag 27 oktober 2022

Christa Planckaert emotioneel: “Ze heeft het gelukkig nog mogen meemaken”

Mémé Clara heeft haar nog kunnen ontmoeten

De liefde tussen Junior Planckaert en Pauline is na 7 maanden nog altijd groot. En hoewel ze allebei niet meteen heel erg romantisch zijn aangelegd, zijn er toch kleine dingetjes en momentjes die hen allebei weer naar de zevende hemel brengen.

En ook mama Christa Planckaert ziet af en toe momentjes waarvan ze zelf in de zevende hemel raakt. Ze vertelt erover in Dag Allemaal.

“Ik kan er zo van genieten als ik die twee zoiets zie doen. Zoals onlangs op de glamping, toen Junior Pauline plots bij de hand nam. Mijn vriendin was er ook bij en ik stootte haar aan: ‘Heb je dat gezien? Mooi, hé?.”

Volgens Christa geeft haar zoon niet snel een teken van affectie. Dat hij het nu toch durft, is volgens haar al een hele mooie stap.

Wie die mooie momenten niet meer kan zien is mémé Clara. Zij heeft Pauline nog leren kennen, maar overleed kort daarna. “Vreugde en verdriet liggen soms kort bij elkaar. Maar dat haar jongste kleinkind eindelijk ook van ’t straat is geraakt, heeft ze gelukkig nog mogen meemaken.”