.
Eddy Planckaert, Christa Planckaert
zaterdag 27 augustus 2022

Christa Planckaert: “Dat maakt het allemaal weer goed”

Het was een moeilijke beslissing

Verhuizen naar Frankrijk of niet, het was lange tijd een issue bij de familie Planckaert. Niet iedereen was voor het idee te vinden om definitief naar Frankrijk te verhuizen, maar het lijkt nu wel alsof ze een compromis hebben gevonden.

“We hebben ons hart hier allemaal verloren. Ik zie dat ook echt, dat iedereen glimlacht en het graag doet. Wij krijgen vaak de vraag: ‘Hoe doen jullie dat toch met zo’n grote familie?’ Ik ben daar heel fier op, ook al is het niet altijd even makkelijk”, glundert Christa in Story.

Eddy Planckaert droomt ervan om oud te worden in Frankrijk en liefst met de hele familie samen. Maar dat valt natuurlijk moeilijk te voorspellen. Dat kan ook Christa niet.

“Maar ik zie wel dat iedereen hier heel gelukkig is als we allemaal samen zijn. We trekken aan één zeel. En dat moet ook, want anders lukt zo’n groot project als de glamping en het kasteel niet. Dat is ook de reden waarom we afscheid hebben genomen van onze chambre d’hôtes in de Ardennen.”

Met die beslissing heeft de hele familie het ontzettend moeilijk gehad, want hun hart en ziel zat erin. “Maar nu we allemaal samen zijn in Frankrijk, maakt dat alles weer goed.”

Bio van Christa Planckaert

Meer Over:

Christa Planckaert