.
Eddy Planckaert, Christa Planckaert
dinsdag 27 december 2022

Christa en Eddy Planckaert sluiten jaar in schoonheid af

Wat hebben zij te vieren?

Wat deed u op 27 december 1980? De kans is klein dat u dat nog weet, tenzij u dan geboren werd, een kind op de wereld zette of trouwde. Maar wie trouwt er nu eind december? Wel, daarop hebben wij een pasklaar antwoord: Eddy Planckaert en zijn vrouw Christa. Dinsdag vierden zij hun parelmoeren huwelijk, goed voor 42 jaar huwelijk en daarmee sluiten zij dit toch wel heel emotioneel jaar in schoonheid af.

Het jaar 2022 zal altijd verbonden blijven met het overlijden van mémé Clara, maar ook als het jaar dat Junior het hart van Pauline veroverde. Staat er in 2023 een huwelijk bij De Planckaerts op het programma of wachten de twee tot het kasteel volledig af is? Er moet namelijk nog een huwelijksfeest georganiseerd worden, dat van Magali en Francesco (zij trouwden ruim een jaar geleden, maar er was geen feest).


"27 december 1980. Een dag om nooit te vergeten. #elkaar super graag zien ❤", schrijft Christa op Instagram. Bij haar man Eddy moet er natuurlijk drank aan gekoppeld zijn: "Toen is het allemaal begonnen 42 jaar geleden,en ja twas nog goeie wijn ook!", lacht Eddy.


Proficiat Christa en Eddy, geniet van jullie dag en van de jaarwisseling. Dat 2023 een héél mooi jaar voor héél jullie familie mag worden.

Bio van Eddy Planckaert en Christa Planckaert