.
Chris Van Tongelen in Familie
woensdag 10 augustus 2022

Chris Van Tongelen: “Ik wou nooit meer trouwen”

Ze zijn al vier jaar samen

Acteur en zanger Chris Van Tongelen is erg gelukkig met Annelies. Toch zag de man al eerder twee huwelijken op de klippen lopen. Ondanks dat neemt het zijn geloof in de liefde niet weg. Al raakt het hem natuurlijk wel.

“In zulke situaties ben ik natuurlijk te emotioneel betrokken en durf ik wel eens raad vragen aan anderen. Maar ik heb die scheidingen proper opgelost en kom met allebei mijn exen nog supergoed overeen. Gelukkig, want zij zijn ook de mama’s van mijn kinderen”, zegt Chris in Dag Allemaal.

Wij kunnen begrijpen dat zijn huidige partner droomt van een huwelijk met de liefde van haar leven. Maar ziet Chris dat wel nog zitten na twee mislukte huwelijken?

“Na mijn tweede scheiding had ik me voorgenomen om nooit meer te trouwen. Maar intussen moet ik toegeven dat ik dat niet meer uitsluit.”

Voor Chris geeft zo’n huwelijk toch een extra verbondenheid, al is het natuurlijk geen garantie voor een lang en gelukkig leven samen. “Maar goed, concrete plannen zijn er nog niet. Voor alle duidelijkheid: het gaat goed tussen ons. Wij zijn nu toch ook alweer vier jaar samen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Chris Van Tongelen

Meer Over:

Chris Van Tongelen