.
Chris Van Tongelen in Familie
zaterdag 21 augustus 2021

Chris Van Tongelen hoopt op derde keer goede keer

We hopen alvast op het beste

Chris Van Tongelen is deze zomer weer af en toe op de baan met De Romeo’s. Samen met zijn partner heeft hij een camping geopend in zijn tuin, om de mensen toch een beetje een vakantiegevoel te kunnen geven. Zijn vriendin Annelies is zijn derde partner ondertussen, want Chris is al 2 keer gescheiden. Chris hoopt op derde keer goede keer. “Als je aan een relatie begint, denk je automatisch dat het voor eeuwig is. Maar het kan verkeren”, vertelt Chris in Primo.

Chris blikt met mooie herinneringen terug op zijn vorige huwelijken. Maar voelt geen behoefte om deze te analyseren. “De eerste keer was ik allicht te jong, de tweede keer hadden we het beiden te druk met een eigen carrière in de showbizz. We hadden eigenlijk geen tijd voor elkaar.”

Chris voelt dat zijn relatie goed zit en Annelies is een grote inspiratiebron voor Chris. “Los van onze liefde is Annelies voor mij als muzikant, zanger en componist tevens een ideaal klankbord. Omdat ze fan is van het genre, kan ze als buitenstaander meteen aangeven of iets goed of minder goed overkomt”.