.
Chris Van Tongelen
maandag 22 april 2024

Chris Van Tongelen heeft groot nieuws!

Na ruim 17 jaar mag hij nog eens!

Als we de naam Chris Van Tongelen uitspreken, dan denken de meeste mensen aan één van De Romeo's of aan Bart Van den Bossche uit 'Familie'. Af en toe duikt Bart nog wel eens op en mag Chris Van Tongelen voor één of meerdere dagen nog eens naar de studio van 'Familie', maar maandagavond had Chris iets totaal anders mee te delen. In Antwerpen maakte hij bekend dat hij volgend jaar, na ruim 17 jaar, nog eens in een musical gaat meespelen.

Na onder andere Chess, Jesus Christ Superstar, Sneeuwwitje, Ben, Grace, Romeo & Julia, Dracula en Grease zal Chris Van Tongelen volgend voorjaar schitteren in de meezingmusical Mamma Mia. Deep Bridge nodigde de pers maandag in het centrum van Antwerpen uit om dat nieuws mee te delen en dat was voor ons nu nog eens een goede reden om gewapend met videocamera en fototoestel naar Antwerpen af te zakken. Want laten we eerlijk zijn, wie had verwacht dat Chris deze grote liefde nog eens zou oppikken?

Chris zal vanaf 22 maart 2025 samen met onder andere Helle Vanderheyden, Els Dottermans, Nathalie Meskens, Dorian Liveijns, Stany Crets, Jan Schepens en Maike Boerdam in de musical Mamma Mia schitteren, hij speelt daarin de rol van Harry. Tickets via Deepbridge.be .