.
Chris Van Tongelen in Familie
zondag 3 juli 2022

Chris Van Tongelen geeft toe: “Ik heb er niet goed over nagedacht”

Maar hij gelooft nog in hem

Deze zomer zijn De Romeo’s overal in het land te spotten. Na 2 jaar te hebben stilgelegen staat de agenda van Davy Gilles, Chris Van Tongelen en Gunther Levi weer bomvol en dat stemt Chris bijzonder gelukkig.

Ook op privé-vlak gaat alles vlotjes en Chris mag zich een gelukkig man noemen. “Lila-Jane gaat naar het vijfde middelbaar en doet het goed. Laura is 27 en woont weer even bij mij, omdat het uit is met haar vriend. Maar ze stelt het wel. En Toon is geweldig bezig met zijn dronebedrijfje. En ook met mijn vriendin Annelies en mij gaat het super”, klinkt het enthousiast in Dag Allemaal.

Vroeger had Chris ook nog een pluszoon, zanger Ian Thomas. Door de breuk met de mama van Ian is hij ook niet langer meer de pluszoon van Chris. Maar Chris en Ian hebben samen mooie tijden beleefd.

Maar het was ook een leerzame periode voor Chris. “IK heb toen veel geld in de carrière van Ian in Amerika gestoken. Daar is nooit iets van teruggekomen. Ik ben daarin meegegaan zonder dat ik er genoeg over had nagedacht. Halsoverkop. Of ik daar spijt van heb? Dat niet, maar of ik het opnieuw zou doen? Dat ook niet.”

Chris gelooft nog steeds in Ian, ook met hetgeen hij nu nog altijd doet in de muziekwereld. “Dat hij vandaag nog steeds actief is in de muziekwereld, bewijst mijn gelijk. Het zijn trouwens toen de Amerikanen die ons zelf hebben gecontacteerd. Alleen hebben ze ons serieus in de zeik genomen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Chris Van Tongelen

Meer Over:

Chris Van Tongelen