.
Chris Van Tongelen in Familie
zaterdag 6 april 2024

Chris Van Tongelen: “Die vraag is aan ons nog nooit gesteld”

Ze begrijpen niet waarom

Zo’n 10 miljoen frikandel XXL’s zijn er in Vlaanderen al gegeten. De frikandel is een leuk zijsprongetje van De Romeo’s naast hun activiteiten als zanger. Hoewel de mannen er in het begin een beetje twijfel bij hadden, werd het toch een groot succes.

“In het frietkot is iedereen gelijk. Van de kuisvrouw tot een advocaat. En hij is oprecht lekker. Ik koop geregeld mijn eigen snack in de frituur. Het mooie aan dit verhaal is dat we jaarlijks een mooie cheque aan de Make-A-Wish Foundation kunnen overhandigen De vele grapjes en woordspelingen over die lange worst nemen we erbij”, lachen Davy Gilles en Chris Van Tongelen in Gazet van Antwerpen.

Als zangers is de frikandel natuurlijk niet hun core business. Daarom dromen de drie luidop wel eens van een deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’. Want daarvoor zijn ze tot op heden nog niet gevraagd.

“Iedereen is haast gepasseerd, sommige artiesten al twee keer. En ook iets te veel Hollanders naar mijn goesting . Maar zelfs een verkennende vraag is nog nooit aan ons gesteld.”