.
Chris Van Espen
maandag 5 juli 2021

Chris Van Espen vertelt het bijzondere verhaal achter zijn huwelijk

Ja, Chris is écht getrouwd.

Chris Van Espen had altijd verkondigd dat hij een eeuwige vrijgezel zou blijven, maar uiteindelijk zou de acteur in 2018 toch vallen voor zijn beste vriendin Elke. “In Las Vegas gaven we elkaar het ja-woord”, vertelt de Tegen De Sterren Op-imitator in Story.

Chris en Elke kennen elkaar al acht jaar en waren lang beste vrienden. “Op een bepaald moment waren we allebei vrijgezel en deden we dingen die koppels doen. Samen op vakantie gaan, als er iets was meteen de ander bellen, voortdurend berichten sturen, elk vrij moment iets samen doen... De mensen geloofden op den duur zelfs niet meer dat we geen koppel waren”, vertelt Chris Van Espen in Story.

Uiteindelijk zouden de vonken definitief overslaan in 2018: “Zo’n drie jaar geleden waren we samen op reis en toen hebben we gekust. Heel spontaan, al hebben we er vooraf wel lang over nagedacht. We wilden onze hechte vriendschap niet op het spel zetten”, verduidelijkt Van Espen in het weekblad.

Twee jaar geleden gaf het koppel elkaar ook het ja-woord tijdens een grote reis door Amerika. “We zijn ook naar de Graceland Wedding Chapel getrokken in Las Vegas en daar zijn we getrouwd door zo'n Elvis Presley-imitator”, onthult Chris Van Espen in Story.