.
News Image

Chinouk Van Baelen slachtoffer van cyberbullying

Waar gaat de wereld naartoe? Dinsdagavond is Chinouk Van Baelen, de dochter van Dana Winner, keihard aangepakt op de sociale media. Chinouk kreeg woensdag verschillende berichten over haar op de sociale media onder ogen en schrok daar enorm van. De 19-jarige dochter van Dana Winner is momenteel te zien in het VTM-programma Jong Geweld maar de studente kreeg dinsdag een storm van kritiek over zich heen.



Die dochter van Dana Winner was da voor een gatwijf allooooo schreef iemand. Ma gewoon ook hoe zij doet? Like?? Girl sit down en doe ff normaal hoor! Letterlijk, die loopt rond like she owns the place, reageert nog iemand anders. Voila! Ze moet haar bek nog ni eens open trekken. Alleen dat al. Smh gaat iemand anders verder. Opvallend, het zijn slechts enkele mensen die steeds weer kritisch waren over Chinouk. Chinouk besloot de reacties zelf op haar Instagram te plaatsen maar was ook kritisch voor de pesters. Excuseer. Dit is niet meer 'vrije meningsuiting', dit is ronduit cyberbullying en dat wordt niet meer geaccepteerd anno 2018, schreef Chinouk op Instagram. In het licht van Rode Neuzendag 2018 en Jong Geweld, zou ik hier graag komaf mee maken. De jeugd is verschrikkelijk hard voor elkaar en het is makkelijk om iemand te beoordelen achter een computer. Een mening hebben is één ding, maar dit is van een ander niveau. Ik dacht dat vrouwen elkaar supporterden en dat is ook waar ik voor sta. #createawareness #stopbullying.



Eerder deze week was er nog meer ophef rond Chinouk. In de media waren verhalen over de band met haar vader verschenen en die werden niet helemaal correct weergegeven. Er blijkt veel opschudding te zijn de laatste dagen in de media over mijn relatie met mijn papa. Ik weet niet of dit de gepaste manier is om te reageren, maar ik zit ermee en ik wil geen misverstanden. Natuurlijk hou ik van mijn beide ouders. Mijn papa is altijd veel in het buitenland geweest waardoor mijn mama inderdaad een rol heeft gekregen om bepaalde leegtes op te vullen. Hiermee wil ik geen teleurstelling uiten naar mijn papa toe, integenstelling. Hiermee wou ik enkel benadrukken wat een powerful woman mijn mama is. Papa en ik zijn twee dezelfde, twee handen op één buik.


Bio van Dana Winner en Chinouk Van Baelen