.
Chiara uit Big Brother
maandag 20 maart 2023

Chiara onthult de echte reden voor haar exit bij Big Brother

Dit is de échte reden, mensen. Al de rest is onzin.

Er was de afgelopen maand heel wat te doen over de exit van Chiara uit Big Brother. ‘Haters’ schreven dat Chiara door haar vader en zelfs door de politie uit het huis was gehaald omdat de familie de negatieve berichten niet aan kon. Dat was uiteraard onzin. Wat was er dan wel aan de hand?

Showbizzsite.be schreef het een tijdje geleden al, er was iets mis met de mama van Chiara. Dat konden we besluiten uit gesprekken van de bewoners. Door de puzzelstukjes bij elkaar te leggen, kwamen we tot die conclusie.

Ondertussen heeft Chiara laten weten wat de reden voor haar exit was. “Heel veel betrokkenheid en vraag naar mij en mijn vertrek. So for once and for all…. Een week nadat ik het huis in ging, is mijn mama erg ziek geworden. Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar, maar strijders blijven positief”, schrijft Chiara op Instagram.

“Voor haar, voor mij en de rest van mijn familie vraag ik dan ook ons hier rust in te geven. We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn. Big Brother is een prachtig avontuur en ik heb er genoeg over te zeggen, maar mijn focus ligt nu bij dingen die er écht toe doen in het leven: familie”, gaat Chiara verder.

“En voor mijn liefste fans: sorry. De tijd die ik over heb nu, ga ik niet besteden aan interviews of youtube. Ik heb natuurlijk ook een mening, maar deze deel ik liever met vrienden en familie ipv online”, schrijft Chiara nog.

“Ik wil mij distantiëren van de negativiteit die online verspreid wordt. Dat is wel het laatste wat ik nu nodig heb. Ik heb meegedaan aan Big Brother voor de uitdaging en het avontuur; niet voor volgers. Toch sluit ik jullie in mijn hart en ben ik super dankbaar voor de steun die ik van jullie krijg.”

Tot slot heeft Chiara nog één wens buiten het feit dat zij vooral hoopt dat haar mama snel zal herstellen. “Voor je iets typt online, denk aub 2 of zelfs 3 keer na. We zijn allemaal mensen met familie en gevoel”, besluit Chiara.