.
News Image

Cher komt naar het Sportpaleis

Kan zij het Sportpaleis nog vullen?


Levende legende Cher bevestigt een Europees luik van haar Here We Go Again Tour! Naast nieuwe songs uit het album ‘Dancing Queen’, brengt ze een waaier aan hits uit haar indrukwekkende repertoire. Ze houdt met haar tournee ook halt bij ons, op zaterdag 28 september in het Sportpaleis.



De iconische superster lanceerde haar carrière in de sixties als deel van Sonny & Cher. In een industrie gedomineerd door mannen wist zij zich op de voorgrond te plaatsen. Tot op vandaag wordt ze beschouwd als één van ’s werelds beste entertainers! De multi-getalenteerde Amerikaanse verkocht in haar carrière meer dan honderd miljoen platen en sleepte Grammy-, Oscar- en Emmy Awards in de wacht. Opnames, concerten, film, toneel, televisie en regie, Cher is werkelijk van alle markten thuis. Dit jaar schitterde ze opnieuw op het grote scherm in de cinema-kaskraker ‘Mamma Mia! Here We Go Again’, die als inspiratiebron dienst deed voor haar jongste album ‘Dancing Queen’.



Ontdek de zangeres van tijdloze classics als “I Got You Babe”, “If I Could Turn Back Time”, “Believe” en “Strong Enough” live in het Sportpaleis. Zonder twijfel dé must see van het najaar 2019. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 december om 9 uur.


Bio van Cher

Meer Over:

Cher