.
Charlotte Timmers
vrijdag 11 februari 2022

Charlotte Timmers onherkenbaar in nieuwe film

Ze vermagerde voor een filmrol

Charlotte Timmers had op korte tijd 2 verschillende projecten waarin ze mocht meespelen. De eerste daarvan is nu te zien op Streamz en heet ‘Billie vs Benjamin’; Het tweede komt later dit jaar in de bioscoop en is de nieuwe Vlaamse film ‘Zillion’. Beiden een totaal verschillend onderwerp en een totaal verschillende Charlotte.

“Ik ben zeven kilo moeten afvallen voor die rol in ‘Zillion’. Ik zag onlangs dat de poetsvrouw naar een foto uit Zillion aan het kijken was en vroeg me wie op die foto stond. Toen ik zei dat ik dat was, kon ze het maar moeilijk geloven”, lacht Charlotte in Het Nieuwsblad.

De afgelopen maanden waren nochtans niet simpel voor Charlotte. Ze had het moeilijk met corona en kon er niet mee om hoe politici interviews gaven. Ze kon het dan ook niet laten om haar misnoegdheid te laten blijken. “Ik ben een dramatisch persoon. Maar iedereen toch? Corona is een ‘turning point’ in history voor iedereen. Maar betekent dit dat we liever gaan zijn voor de wereld? Nee, mensen blijven etters en daar zal een pandemie niks aan veranderen.”

Bio van Charlotte Timmers

Meer Over:

Charlotte Timmers