.
Charlotte Timmers
vrijdag 28 januari 2022

Charlotte Timmers: “Hij moest mij altijd kalmeren”

Er is een klik tussen hen

Sinds kort kunnen we op Streamz kijken naar Billie vs Benjamin. Een nieuwe reeks van Tim Van Aelst, Sofie Peeters en Dries Vos. In de hoofdrollen zien we Charlotte Timmers en Ward Kerremans. Billie en Benjamin zijn twee uitersten die toch verliefd worden op elkaar en een weg proberen te vinden in een leven samen.

Wanneer het verhaal gaat over een relatie tussen twee mensen, dan is het ook belangrijk dat het tussen de acteurs goed klikt. Bij Ward en Charlotte was dat al heel snel duidelijk. Ze leerden elkaar kennen tijdens de audities, waar een klik al merkbaar was en dat is daarna stapvoets gegroeid. “Tijdens van die koffiewandelingen die iedereen deed in coronatijden”, lacht Charlotte in Het Nieuwsblad.

De personages Billie en Benjamin leunen ook heel dicht aan bij wie de acteurs echt zijn in het leven. “Billie is heel uitgesproken, fel, all over the place, vaak in paniek en heeft een klein hartje. Terwijl Benjamin meer grounded en rustig is en haar kalmeert. Dat heeft Ward ook. Ik ben misschien minder intens en niet zo geopinieerd als Billie. Maar ik ben ook chaotisch en emotioneel”, zegt Charlotte.

Download onze app voor Android of iOS