.
Charlotte Timmermans
dinsdag 1 november 2022

Charlotte Timmers: “De missen in de jaren 90 waren niet bepaald voluptueus”

Corona legde alles stil, dus even bijsmullen en daarna weer intens dieet

Charlotte Timmers speelt in de wervelende film Zillion de rol van miss Vanessa Goossens, het lief van Frank Verstraeten.

“Ik was een jaar of negen toen een nicht van mij op haar achttiende in de badpakkenspecial van P- Magazine stond. Ze werd uitgenodigd om naar de Zillion te gaan. Blijkbaar was de discotheek toen al zo mythisch dat zelf een negenjarige erover te horen kreeg”, vertelt Charlotte aan Gazet van Antwerpen.

Een rol spelen in die film was iets waar ze bijgevolg enorm veel zin in had. “Vanessa Goossens is een fictief personage, ik heb me niet gebaseerd op Brigitta Callens of andere missen van toen”, aldus Charlotte Timmers.

Voor de rol in kwestie moest ze flink wat afvallen. “Toen we zouden beginnen filmen, legde corona alles maanden stil”, verklaart Charlotte. Dus ze kon even goed bijsmullen en daarna opnieuw op intens dieet.

“Ik droomde van eten”, biecht Charlotte op aan Gazet Van Antwerpen. Het was een intense, fysieke ervaring voor de actrice maar ze ziet het nu als iets wat ze van haar lijstje kan afvinken.

Bio van Charlotte Timmers

Meer Over:

Charlotte Timmers