.
Charlotte Timmers
vrijdag 11 november 2022

Charlotte Timmers: cool om die naaktscène in Zillion te doen

Het heeft een soort “Woodstock-feel”

Wie Zillion zegt denkt aan extravagantie, geld, macht, rijkdom, intriges maar vooral ook aan dansers, vrouwen en naakt. Deze elementen vinden we allemaal terug in de film waarin Charlotte Timmers de rol van miss Vanessa Goossens speelt.

“De naaktscène in de film was een last minute beslissing”, vertelt Charlotte Timmers aan Gazet Van Antwerpen. “Ik moest helemaal niks, maar het leek me wel cool om te doen want die scène is totaal niet seksueel geladen”.

Charlotte vertelt dat het voor haar eerder een “Woodstock-feel” heeft. “Ik moet vaak het verleidelijke meisje spelen. Daar heb ik meer moeite mee dan met die naaktscène in Zillion”, aldus Charlotte Timmers in Gazet Van Antwerpen.

Voor de rol in kwestie moest ze heel wat afvallen. De missen in de jaren 90 waren niet echt voluptueus en dus moest zij zich ook op fysiek vlak aanpassen aan haar rol.

Ook één van haar medespelers in de film, Matteo Simoni, viel flink wat af voor zijn rol als Dennis Black Magic. Beiden waren ooit een koppel in het echte leven.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Charlotte Timmers

Meer Over:

Charlotte Timmers