You are here

Charlotte Leysen kraakt na zware ontgoocheling

22/10/2019 16:40-

“Toen heb ik keihard gehuild.”

Charlotte Leysen nam dit weekend definitief afscheid van de Ketnet-kijkers. Maar liefst acht jaar lang was ze wrapper bij Ketnet maar daar heeft ze nu zelf de stekker uitgetrokken. “Het moment om te stappen was daar,” aldus de bijna 32-jarige ‘Charlie’. Nu is het afwachten of ze nieuwe kansen krijgt in de televisiewereld. En momenteel bieden die kansen zich niet meteen aan. Terwijl dat vorig jaar wel even anders was…

Vorig jaar werd Charlotte Leysen gevraagd om mee te doen aan “Dancing With The Stars” op VIER. Charlotte zag het als springplank om haar visitekaartje af te geven bij een breder publiek, maar zware gezondheidsproblemen staken er finaal een stokje voor. “Ik at een stukje bedorven kip in Togo,” onthult Charlotte Leysen en meteen was ze maanden uit door een voedselvergiftiging die haar darmflora aantastte.

Meedoen aan Dancing With The Stars was plotseling onmogelijk. “Ik moest ineens mijn ambities temperen, en dat vond ik héél moelijk en pijnlijk. Ik heb keihard gehuild omdat ik die kans moest laten schieten”, klinkt het bij Charlotte Leysen in Dag Allemaal.

Gerelateerde foto's:

Vlaanderen Muziekland 2011

Charlotte Leysen - Dendermonde - 12/07/2011

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Charlotte Leysen