.
News Image

Charlotte Leysen emotioneel aan de grond

Na fysieke klachten nu ook mentale dip voor Charlotte Leysen.


Het gaat niet goed met Ketnet-wrapster Charlotte Leysen. De altijd vrolijke Charlotte Leysen kwam ziek terug uit Togo waar ze verbleef voor televisieopnames. Na de fysieke klachten blijkt Charlotte Leysen nu ook mentaal aan de grond te zitten. En dat om een heel specifieke reden.



Goed gezien! Is een nieuw Ketnet-programma waarin de wrappers de wereld rondreizen op zoek naar slimme uitvindingen om problemen in ontwikkelingslanden aan te pakken. Samen met de kinderen steken ze de handen uit de mouwen om die uitvindingen te realiseren. Maar in Togo liep het mis voor Charlotte Leysen. Charlotte Leysen liep een voedselvergiftiging op in Togo, maar de behandeling die ze daar kreeg leek niet voldoende. De dokters slaan er maar niet in te achterhalen wat er echt scheelt… Bij de start van het nieuwe televisieseizoen bleek de populaire wrapster nog steeds niet voldoende hersteld. Bij de VRT wordt karig omgesprongen met informatie. “Charlotte zal van het scherm blijven totdat ze er weer helemaal bovenop is. Hoelang dat precies zal duren is niet bekend.” Ondertussen pakt Dag Allemaal uit met nog meer droevig nieuws over Charlotte Leysen.



Charlotte Leysen revalideert momenteel in Spanje waar haar ouders een tweede woonst hebben. En daar moet ze ook een mentale dip overwinnen want Charlotte Leysen stond net voor haar grote doorbraak. Dag Allemaal pakt uit met het nieuws dat Charlotte Leysen bij VIER de kans ging krijgen om te schitteren in een nieuw programma in prime time. “Iets wat haar volledig op het lijf geschreven was” schrijft het weekblad. Maar omdat de dokters maar geen juiste diagnose kunnen stellen en het herstel van Charlotte niet naar wens verloopt, loopt ze nu die kans op haar doorbraak bij het grote publiek mis. En dat zorgt na de fysieke klachten nu ook voor een mentale dip.



Charlotte Leysen werkt al sinds 2011 bij Ketnet als wrapster en zag collega’s als Niels Destadsbader en Sieg De Doncker hun grote doorbraak maken, maar net op het punt dat ook zij die kans zou krijgen sloeg het noodlot toe. We wensen deze sympathieke jongedame alvast een spoedig herstel en ongetwijfeld volgen er nog meer kans voor de getalenteerde Charlotte Leysen.