.
Champignon in The Masked Singer
donderdag 23 februari 2023

Champignon uit ‘The Masked Singer’: “Mijn familie is verspreid over de hele wereld”

Heb jij een idee?

Na Wolf en Konijn lijkt Vlaanderen een nieuwe favoriet te hebben in ‘The Masked Singer’. De superschattige champignon heeft nu al alle harten van alle kijkers gestolen. Maar wie is champignon nu eigenlijk?

Hij geeft graag enkele tips in Dag Allemaal. “Veel champignons zijn gewoon wit, beige of bruin, saaaaaai! Er is er maar één zo kleurrijk, zo vrolijk, zo schattig, zo springerig, eigenlijk zo leuk als ik”, giechelt hij.

Er wordt nu al gedacht dat Champignon wel eens Dries Mertens zou kunnen zijn. En Champignon ontkent ook niet dat hij toch wel van voetbal houdt.

“Ik voetbal graag met mijn vriendjes in het bos. Je zou het misschien niet denken, met mijn kleine beentjes, maar ik kan heel hard trappen, hoor! En met mijn grote champignonnenhoofd kan ik keigoed koppen, altijd goal, joepie!”

Het is en blijft raden wie er zich onder het masker verscholen houdt, en Champignon blijft in raadsels spreken. Zo lost hij ook niks over een eventuele broer die naar het buitenland zou verhuisd zijn. “Ik blijf zelf graag dicht bij huis, maar de familie Champignon is verspreid over de hele wereld. Mijn neef Shiitake groeit zelfs helemaal in Azië, wauwie!”