.
Champignon in The Masked Singer
zondag 26 februari 2023

Champignon uit ‘The Masked Singer’: “Ik vind hem wel erg gemeen”

Hij is stiekem verliefd op vlinder

Zijn jullie al zeker wie er verborgen zit achter Champignon in ‘The Masked Singer’. Wij en vele andere Vlamingen nog lang niet.

En van alle tips die Champignon geeft in Dag Allemaal, worden wij ook niet veel wijzer. “Ik ben naar het schijnt iemand die altijd als laatste het licht uitdoe. Maar ik hou niet zo van het donker, dus soms laat ik het licht gewoon de hele nacht branden. Dan voel ik me veilig en kan ik goed slapen.”

Champignon houdt zoals veel van zijn collega Masked Singers van muziek. En hij heeft een wel erg bijzondere favoriete plaat.

“Er is zoveel muziek die ik leuk vind, zolang ik er maar op kan dansen. Mijn favoriet is ‘We Are The Champignons’. Ja, dat is zeker juist geschreven! Zo tof dat er ook een leuk liedje over ons gemaakt wordt, want ‘Op een grote paddenstoel’ vind ik niet zo fijn. Daardoor proberen superveel mensen op ons te zitten.”

In de backstage heerst er een erg gezellige sfeer tussen de verschillende figuurtjes, al vindt Champignon Minotaurus wel erg gemeen. “Hij denkt dat hij de enige krachtpatser is, maar ik ben ook heel stoer en sterk, hoor, pas maar op! Vlinder vind ik superlief en mooi, ik hoop dat het tussen ons een mooi sprookje kan worden.”