.
Celine Van Ouytsel
dinsdag 2 mei 2023

Celine Van Ouytsel: “Achteraf beklaag ik het mij steeds”

Waarom ook niet

Zowat iedereen heeft zo zijn positieve en negatieve kantjes. Maar ook vreemde gewoontes zijn niet zo abnormaal bij iedereen.

Ook gewezen Miss België Celine Van Ouytsel heeft zo haar vreemde gewoontes. “Ik heb de gewoonte om overal en altijd veel te vroeg aan te komen. Geen kwartiertje of zo, nee, soms zit ik een heel uur, of langer, in mijn auto te wachten. Ik vind het rustgevend om dan mijn mails nog even te checken”, zegt Celine in Story.

Het leven van Celine bestaat heel vaak uit wachten en nog meer wachten. Niet altijd makkelijk voor iemand die niet veel geduld heeft.

“Ik heb vooral weinig geduld in mijn privéleven. Wat wel gek is, want op professioneel vlak moet ik heel vaak wachten. En daar lukt dat zonder problemen. Misschien compenseert dat wat.”

En dan is er nog de guilty pleasure van Celine. Die zouden we zo onder de categorie ‘vreemde gewoontes’ kunnen klasseren. “Naar de bioscoop gaan en voor de film begint de nacho’s met kaas, popcorn en M&M’s tezamen naar binnen werken. Een vreselijke combo, maar trust me: het is superlekker. Achteraf beklaag ik het me wel als ik maagpijn krijg.”

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel