.
News Image

Celine Van Ouytsel: “soms barst ik nog in tranen uit”

Celine Van Ouytsel rouwt om haar overleden oma...


Celine Van Ouytsel verloor in volle coronacrisis haar 80-jarige grootmoeder aan het virus. Onze Miss België geeft in Dag Allemaal toe dat ze dat verlies nog niet heeft kunnen verwerken…



“We hebben elkaar niet meer kunnen zien of horen, laat staan nog eens vastpakken,” herinnert Celine zich die moeilijke momenten. “Vandaag kan ik er tenminste al over praten, maar soms barst ik nog in tranen uit. Dat rouwproces is nu pas echt begonnen,” vertelt Celine Van Ouytsel in het weekblad.



Haar oma was de jongste jaren op de sukkel maar toen ze een jaar geleden naar een woonzorgcentrum verhuisde, was ze weer helemaal opengebloeid. “Ze had daar ook veel vriendinnen. Ik ben wel blij dat ze nog heeft mogen meemaken dat ik Miss België werd, ze was heel trots,” aldus een emotionele Celine Van Ouytsel.



Celine Van Ouytsel zal vooral de babbeltjes met haar oma missen. “Soms belde ze acht keer op een dag,” vertelt Celine in Dag Allemaal. “Oma wou ook altijd knuffelen, terwijl ik zelf niet zo lichamelijk ben. Nu heb ik spijt dat ik haar niet vaker heb vastgepakt,” aldus Celine Van Ouytsel over haar geliefde grootmoeder.


Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel