.
Celine Dion
woensdag 7 april 2021

Céline Dion geeft extra concert op 6 september 2022

Drie keer in het Sportpaleis!

Céline Dion staat op zaterdag 3 september en zondag 4 september 2022 in het kader van haar 'Courage World Tour' in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen. Door de massale vraag naar tickets in België, voegt de Canadese wereldster nu een extra show toe op dinsdag 6 september 2022 in het Sportpaleis.

De Courage World Tour mag met recht een wereldtour worden genoemd dankzij concerten in meer dan 100 steden wereldwijd. Met haar fantastische livereputatie en uitzonderlijke vocal range is Céline Dion ongetwijfeld één van de meest onvergetelijke acts. De stem van Dion beklijft van begin tot einde. Haar helder hoge tonen brengen je van het ene kippenvelmoment naar het andere. Met wereldhits als 'It’s All Coming Back to Me Now’, 'I’m Alive’, 'All By Myself’, 'The Power of Love’, 'My Heart Will Go On’ en nog veel meer pakt deze powervrouw je helemaal in!

De wereldtour staat in het teken van het langverwachte album 'Courage’, dat ze op 15 november 2019 uitbracht. Met 'Courage', haar eerste Engelstalige album in zes jaar, slaat Céline Dion een nieuwe creatieve richting in. De plaat bevat een mix van prachtige ballads en edgy up-tempo tracks.

In 2022 zet Céline Dion haar Courage World Tour in Europa verder, de eerste wereldtour in meer dan tien jaar tijd! Grijp deze unieke kans om de wereldzangeres opnieuw te zien schitteren. Tickets voor het extra concert op dinsdag 6 september 2022 zijn vanaf woensdag 14 april 2021 om 10u te koop via teleticketservice.com.

Bio van Céline Dion

Meer Over:

Céline Dion