.
Celine Dept en Michiel Callebaut
woensdag 30 november 2022

Céline Dept: “Dat gaan we vooral niet doen”

Dat vinden ze niet leuk

Zijn jullie naar de film van CéMi gaan kijken in de bioscoop? De film trok afgelopen herfstvakantie heel wat bezoekers en het is heel duidelijk dat de twee heel erg geliefd zijn bij de jongeren onder ons.

En bekend zijn, heeft zo zijn voordelen. Zo krijgt het duo regelmatig likes van niemand minder dan Ed Sheeran en hebben ze ook al Neymar mogen ontmoeten.

“Dat was echt de max. Ik had er geen woorden voor. Dat is het hoogtepunt. We waren op uitnodiging van een Franse YouTuber naar PSG gaan kijken in de loges. Plots stond Neymar daar en hebben we een praatje gemaakt. Hij begon te springen voor Michiel om grapjes te maken over zijn lengte”, lacht Céline in Het Laatste Nieuws.

Hun populariteit is ongezien en ze worden dan ook vaak herkend op straat. Al proberen ze de echte drukke punten te vermijden.

“Wij gaan om vier uur niet langs een school wandelen. Maar het gebeurt weleens en dan zijn we even zoet. Hier op restaurant gaan onder ons tweetjes is niet zo simpel. Vaak beginnen ze ons dan stiekem te filmen en da’s niet zo prettig.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Celine Dept en Michiel Callebaut