.
Céline en Bart uit Boer Zkt Vrouw
donderdag 31 augustus 2023

Céline ‘Boer Zkt Vrouw’: “We moeten ons nu meer voorbereiden” 

Maar voor de rest verandert er weinig 

Op 28 juni mochten Céline en Bart uit ‘Boer Zkt Vrouw’ hun allereerste kindje verwelkomen. Het meisje kreeg de naam Alice.

Veel mama’s geven hun kind graag borstvoeding, en dat was ook de bedoeling bij het koppel. Maar jammer genoeg produceerde Céline niet genoeg melk en schakelden ze over op flessenvoeding.

“Eenmaal thuis begon de melkproductie wel op gang te komen, maar voor mij hoefde het niet meer. Voor Bart was het ook fijn dat hij meteen een flesje kon geven. Hij is een ongelofelijke papa. Maar dat wist ik tevoren al”, glimlacht Céline in Story.

Een eerste kind, het is altijd een beetje aanpassen. Ze zeggen wel eens dat je leve nop zijn kop staat, maar voor Bart en Céline lijkt het allemaal wel mee te vallen.

“We gingen graag op stap toen we jonger waren, maar nu zitten we in een ander stadium van ons leven. Ik kan Céline niet meer op gelijk welk moment vragen om te helpen op de boerderij. Verder blijven we gewoon naar familie en vrienden gaan. Het verschil is dat we ons nu meer moeten voorbereiden.”