.
Margriet Hermans Celien Hermans
zondag 17 juli 2022

Celien Deloof verliet al vroeg haar ouderlijk huis

En daar had zij een goede reden voor.

Margriet Hermans en haar dochter Celien Hermans zijn onafscheidelijk. De twee zijn vaak samen op stap en ook deze zomer zullen ze elkaar geregeld zien. Ze staan dan ook geregeld samen op het podium, onder andere tijdens de Parkies-concerten in Vlaanderen.

Beide dames mogen dan nog zo goed overeen komen, ze hebben ook allebei een sterk karakter waardoor het wel eens kan knetteren tussen de twee.

“Ik moet altijd lachen als de mensen zeggen dat Celien chance heeft omdat ik haar met al mijn ervaring goede raad kan geven. Dan denk ik: ‘Ge moest eens weten…’ Ze heeft mijn raad nog nooit opgevolgd. Na haar middelbaar heeft ze voor onderwijzeres gestudeerd, maar ze is in haar tweede jaar gestopt”, klinkt het bij Margriet in Dag Allemaal.

Nu kunnen ze niet meer zonder elkaar, maar continu samenleven, dat is voor Celien Deloof altijd een grote beproeving geweest. Ze verliet al op haar 18de het huis, om op eigen benen te staan.

“Ik had vier jaar op internaat gezeten en zag het niet zitten om weer thuis te komen wonen. Ook al omdat ik toen een nogal turbulente relatie had met papa. Hij kan niet goed tegen onrust, lawaai of grote veranderingen. Maar ik was een puber en dat staat nu eenmaal synoniem voor onrust en verandering. Ik wilde m’n eigen ding kunnen doen.”