.
Celien Deloof
vrijdag 28 oktober 2022

Celien Deloof: “Dat heb ik geleerd van mama”

Een wijze les

De voorbije weken maakte Celien Deloof voor een keertje een zijsprongetje naast haar zangcarrière. Ze was te zien in ‘Spook Van De Operette’ in zaal Elckerlyc in Antwerpen. Binnenkort is ze dan weer te zien in ‘In bed met’ op Ment Tv.

Het gaat dus goed voor de dochter van Margriet Hermans. Met een goede planning krijgt ze alle projecten mooi geregeld. En nochtans is dat een beetje in tegenstrijd met de slechte gewoonte van Celien.

“Ik ben een vreselijke uitsteller. Ik denk altijd: ik zal dat straks of morgen wel doen. Uiteindelijk komt er dan iets tussen waardoor het er toch niet van komt en mijn to-dolijst gigantisch wordt. Dus gewoon doen in plaats van uitstellen”, lacht Celien in Story.

Celien is ondertussen 29 en heeft al heel wat ervaring en levenslessen met zich meegekregen. Vooral die van mama Margriet.

“Zij heeft me geleerd dat ik in het hier en nu moet leven. Denk niet per se heel ver vooruit, want plannen is moeilijk. En kijk ook niet terug naar wat geweest is. Dat is toch voorbij. Leer er gewoon uit voor de toekomst.”

Bio van Celien Hermans

Meer Over:

Celien Hermans