.
Celien Deloof
woensdag 15 december 2021

Celien Deloof: ‘Dan ben je een bedrieger’

Ze wil iedereen waarschuwen

Dezer dagen ben je als artiest blij als er eens een optreden wordt geboekt. Tijdens deze pandemie zien artiesten vaker optredens geannuleerd worden, dus elke boeking is welkom. Behalve als deze voor David Galle is. Dan gaan de alarmbellen bij artiesten en hun management rinkelen. Voor de duidelijkheid, het gaat hier niet over de comedian met dezelfde naam, maar wel over een horeca-uitbater met dezelfde naam.

“Ik ben blij dat ik niet de enige ben die overloopt van frustratie”, begint Celien Deloof in Dag Allemaal. “Op 28 juni heb ik met mijn mama opgetreden in de feestzaal van David. Hij had me een screenshot gestuurd van z’n betaalopdracht, maar een week later stond het geld nog niet op onze rekening. Het was blijven hangen bij de bank, zei hij.”

Heel even zag het er naar uit dat Celien haar geld niet zo krijgen, maar dat was buiten de zangeres gerekend. “In augustus ben ik naar Izegem gereden: ‘Ik wil nu m’n centen.’ Hij heeft me dan 200 euro cash gegeven. De rest zou hij in schrijven van 100 euro betalen. We zijn nu zes maanden verder en er staat nog altijd 266 euro open. Hij kan het goed uitleggen en ’t is altijd de schuld van een ander. Ik heb begrip voor de huidige omstandigheden, maar als je je afspraken en beloftes niet nakomt en constant liegt, dan ben je een bedrieger en houdt m’n begrip op”, zegt ze kwaad.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Celien Deloof

Meer Over:

Celien Deloof