.
News Image

CC Asse pakt uit met Clouseau, Stan Van Samang en Wim Helsen

En nog tal van grote namen komen op bezoek


Met Clouseau, Soulsister, Wim Helsen, Michael Van Peel, Els De Schepper, Guido Belcanto, De Frivole Framboos en Brussels Jazz Orchestra en Stan Van Samang pakt Cultuurcentrum Asse volgend seizoen uit met een resem grote namen. Andre Brasseur en band - hét succesverhaal van 2016 - openen het nieuwe culturele jaar. Op zaterdag 10 juni vanaf 8u start de ticketverkoop.

Andre Brasseur

Op het programma staan onder anderen Clouseau (intieme theatertournee n.a.v. hun 30e verjaardag), Guido Belcanto, Els De Schepper, Wim Helsen, Soulsister, Belpop Bonanza, Loge 10, Yevgueni, Isolde et Les Bens, Steven Goegebeur, Barbara Dex, de eindejaarsconference van Michael Van Peel en Stan Van Samang.

Ook De Frivole Framboos komt terug. Het duo gaat een éénmalige en vooral gedurfde samenwerking aan met het Brussels Jazz Orchestra. Het BJO is wereldtop en gekend van Singapore tot New York. Dit concert is slechts in een beperkt aantal zalen te zien.

CC Asse opent het seizoen met hét succesverhaal van 2016: de comeback van Andre Brasseur. De koning van het hammondorgel (“Early bird” en “Big Fat Spiritual”) keert terug met een jonge en straffe band. Hij pakte eerder al Pukkelpop in en stapelt momenteel de onderscheidingen op.

Zaterdag 10 juni

De kinderen worden verwend met onder andere voorstellingen van Sprookjes Enzo en Theater Tieret, Kapitein Winokio en Theater Froefroe.

Het CC trekt opnieuw de kaart van de zondag+ aperitiefconcerten, handhaaft het namiddagaanbod en presenteert opnieuw een uitgebreid vormingsaanbod met o.a. lezingen van Sandra Bekkari en Master Beer Sommelier Sofie Vanrafelghem.

De ticketverkoop start op zaterdag 10 juni om 8u en dit énkel via www.ccasse.be, niet via telefoon noch via email.

Vanaf 10u kunnen er wel tickets aan de balie gekocht worden. Reserveren via telefoon en email kan pas vanaf maandag 13 juni.

(l.t.)

Bio van Clouseau

Meer Over:

Clouseau

Bio van Stan Van Samang en Wim Helsen