.
Cathérine Kools in Familie
zaterdag 4 maart 2023

Cathérine Kools: “Hallo alcoholduivel, wat kom jij hier doen?”

Kan ze zelf definitief vaarwel zeggen aan alcohol?

In 2020 kroop Cathérine Kools in haar pen en schreef ze haar eerste boek: ‘Absolute Aanrader Alcoholvrij’. Het is het levensverhaal van Cathérine zelf die uiteindelijk komaf maakt met de alcoholduivel.

Inmiddels zijn er al een aantal boeken verschenen over dit onderwerp. Mensen worden ook meer en meer bewust van de schadelijke gevolgen van overmatig alcoholgebruik.

“Niemand is graag afhankelijk van iets. Ook elke roker wil liever niet roken, toch? Ik heb vooral een positief, hoopvol boek willen maken. Ik probeer het licht te vertellen, zodat het hapklaar binnenkomt”, vertelt Cathérine Kools aan Het Laatste Nieuws.

Naast haar persoonlijk verhaal waarin ze vertelt over de alcoholverslaving van haar moeder, staan er wetenschappelijke feiten, tips en tricks én recepten in.

“Ik vertel mijn verhaal. Kan het iemand inspireren? Fantastisch! Als ik in gesprek ga met mensen, hoor ik vaak. ‘Ja maar, bij mij is het anders.’ Ik ken intussen alle excuses. Maar dat is ook schoon. Het geeft aan dat mensen er toch mee worstelen”, geeft Cathérine Kools aan in Het Laatste Nieuws.

Bio van Cathérine Kools

Meer Over:

Cathérine Kools