.
Cath Luyten
zondag 29 mei 2022

Cath Luyten: “We kibbelden zoals een te lang getrouwd koppel”

Hij twijfelde om mee te werken

Op 25 mei is het nieuwe seizoen van ‘Buurman, wat doet u nu gestart?’ Ook dit keer gaat Cath Luyten bij enkele bekende mensen, dit keer in het buitenland. Één van hen is Piet Huysentruyt.

“Die heeft heel lang getwijfeld om mee te werken. Je komt immers bij mensen thuis. Piet hield zijn vrouw uit de schijnwerpers. Maar hij staat aan de vooravond van zijn pensioenleeftijd en heeft een biografie klaar. Kortom, het ideale moment om zijn verhaal te doen”, zegt Cath in Gazet van Antwerpen.

Piet stemde toch in met een samenwerking, maar daar hingen een bepaald aantal regels aan vast. Zo moesten Cath en de opnameploeg al om 6 uur aan zijn deur staat, zodat Piet om 8 uur op het golfterrein kon staan.

Ook Ivan Heylen wordt met een bezoekje ‘verrast’. Hij woont sinds enige tijd op de Canarische Eilanden. En dat bezoek was al een avontuur op zich.

“De trip met de Porsche van Ivan op de Canarische Eiland is er eentje die me altijd zal bijblijven. Ik voel me bijna bij iedereen veilig in de auto, maar niet bij Ivan. Hij scheurde rakelings langs de bergflanken. Waarop we zijn beginnen kibbelen als een te lang getrouwd koppel”, lacht Cath.

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten