.
Cath Luyten
woensdag 25 mei 2022

Cath Luyten is terug met ‘Buurman, wat doet u nu’

Met interessante gasten

Vanaf 25 mei 2022 kunnen we terug kijken naar een nieuw seizoen van ‘Buurman, wat doet u nu?’. Daarin gaat Cath Luyten ook dit keer op bezoek bij enkele bekende medemensen. Dit keer wonen die bekende medemensen in het buitenland.

Zo gaat Cath Luyten onder andere op bezoek bij Sam Bettens in Amerika en Jessie De Caluwe in Marokko. “Ik kreeg eind 2019 groen licht voor dit seizoen, maar toen kwam corona ertussen gefietst. We mochten plots de grens niet meer over”, begint Cath in Gazet van Antwerpen.

Maar ook nadien kwam er iets in de weg te liggen voor de opnames want Cath bleek zwanger te zijn. De opnames werden steeds meer op de lange baan geschoven, tot zo ver zelfs dat de laatste opnames pas onlangs zijn ingeblikt.

“Dat was met Jessie De Caluwe in Marokko. Toen we terugscrolden in onze Whatsappberichten bleek ons eerste contact te dateren van maart 2019. We stonden drie keer met de koffers klaar, maar telkens had iemand van de ploeg corona. Die reis leek wel vervloekt.”

Maar nu is alles ingeblikt en klaar om uitgezonden te worden. Wie benieuwd is naar de afleveringen kan vanaf 25 mei terecht op één om 21u25.

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten