.
Cath Luyten
dinsdag 7 juni 2022

Cath Luyten: “Ik word soms vloekend wakker”

Maar dan smelt ze helemaal

Op woensdagavond zien we Cath Luyten op bezoek gaan bij een bekende medemens in ‘Buurman, wat doet u nu’, om eens te kijken hoe het met hem of haar gaat. Cath vraagt naar de intieme gevoelens van de BV en ontdekt waar hij of zij nu echt gelukkig van wordt.

Voor Cath is haar leven helemaal in de plooi gevallen door haar relatie met Eshref en de komst van haar zoontje Jools. “Er zijn dagen dat ik stiekem vloekend wakker word omdat Jools in zijn bedje aan het kreunen is, maar waarbij ik ook meteen smelt als zijn oogjes beginnen te lachen wanneer ik zijn kamer binnenkom”, zegt Cath in Dag Allemaal.

Cath is een uiterst optimistisch iemand en kan gelukkig worden van de kleinste dingen. “Niemand heeft er wat aan dat ik met een lang gezicht rondloop. Maar wil dat zeggen dat ik me nooit slecht voel? Absoluut niet, maar daar wil ik niemand mee lastig vallen.”

De presentatrice beseft dat het soms beter is om je gevoelens toch met iemand te delen, maar ze voelt de behoefte absoluut niet.

“Ik zie het ook als mijn plicht om optimist te zijn. Mijn lief krijgt natuurlijk wel af en toe de pessimistische Cath te zien. Hij en mijn zoon Bill zijn de enigen die mij soms ambetant zien rondlopen.”

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten