.
Cath Luyten
vrijdag 12 augustus 2022

Cath Luyten: “Hij kan er niks aan doen”

Ze heeft een puberzoon in huis

Tot enkele jaren geleden was Cath Luyten nog samen met Franks Raes. Samen hebben ze één zoon Bill. Toen er een einde kwam aan de relatie tussen de twee leerde Cath Eshref kennen, met wie ze nu 1 zoon Jools heeft.

Gelukkig voor Cath was Bill meteen enthousiast toen Cath en Eshref vertelden dat ze terug zwanger was. Bill is dol op zijn kleine broer en heeft veel voor hem over.

“Dat is zijn maat. ‘Wij gaan later’t stad onveilig maken’, zegt hij vaak tegen zijn broertje. Bill is erg zorgzaam voor zijn broertje, maar ik schakel hem niet in als vaste babysit. Jools is mijn verantwoordelijkheid. Als Bill op zijn broer wil passen, dan mag dat. Heeft hij geen zin, ook goed”, zegt ze in Story.

Met Bill en Jools heeft Cath twee flinke zonen in huis. Gelukkig voor haar is Bill nog niet aan het puberen. En als het van Bill afhangt zal dat ook niet gebeuren.

“We hebben het er soms over en dan zegt hij: ‘Ik ben nog niet zo moeilijk, hé?’ Dat is waar. En als de hormonen het overnemen, dan kan hij er niets aan doen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten